Agressie op werkvloer?

Zoekt u een trainer om een korte opfrissing te geven over het omgaan met agressie op de werkvloer ? Winkelpersoneel, medisch en verzorgend personeel, mensen uit de transportsector of het bankwezen - waar mensen in contact komen met andere mensen zijn conflicten en agressie een reëel gegeven. Personeel is professioneel opgeleid om hier goed mee om te gaan maar het is goed om dit thema regelmatig opnieuw onder de aandacht te brengen. In een korte opfrissingsessie van een uurtje worden de do’s en don’ts nog eens op een rijtje gezeten. De ideale trainingsformule voor organisaties waar het personeel slechts voor korte tijd de werkvloer kan verlaten.  

conflicthantering
of communicatie

Zoekt u een trainer om een halve dagsessie of zelfs een meerdaagse training te geven over bv. conflicthantering of communicatie ? Een langere training heeft als voordeel dat het personeel de gelegenheid krijgt om persoonlijke ervaringen te bespreken. Dit ventileren werkt vooral helend voor mensen die regelmatig te maken krijgen met agressie in hun werkomgeving zoals bijvoorbeeld onthaalbediendes of GAS-ambtenaren. Het aangereikte theoretische kader zorgt dan weer voor steun en houvast. Deze trainingen worden in overleg opgesteld met de aanvrager. Ook mensen in een opleidingstraject en dus zonder of met beperkte werkervaring hebben voordeel aan deze sessie, zij komen immers beslagen op het ijs.

trainingen

Wil je een workshop voor je team maar het moet maatwerk zijn? Aarzel dan niet om contact op te nemen.  Neem gerust contact op met Nana De Meyer om de ideale training of workshop voor uw team of groep samen te stellen.
Nana De Meyer heeft ruime professionele ervaring in het werken met erg uiteenlopende groepen/teams, al dan niet met grote diversiteit in taal, leeftijd en/of opleidingsachtergrond.